Un an de bucurie la Coworking – The Business Factory at Coresi Business Campus Brașov

Până nu demult în concepția multora, în studii și sondaje, munca și fericirea erau două concepte incompatibile în asociere. Dacă stăm să ne gândim că cel puțin un sfert din viață ni-l petrecem la locul de muncă, ar fi bine să ne străduim să fim cât mai fericiți în timp ce muncim.

Fericirea este, și aici suntem cu toții de acord, obiectivul principal în viață. Aspirăm încontinuu la fericirea noastră și a celor dragi, citim cărți, articole pe această temă, ne instruim la workshop-uri și seminarii, dezbatem în emisiuni și ne lăsăm ghidați de antrenorii de fericire.

Dar cum rămâne cu fericirea la locul de muncă? De ce să nu lucrăm mereu cu bucurie, să împărtășim energia pozitivă a lucrului bine făcut, să colaborăm cu oameni creativi, să lăsăm ideile profitabile să se contopească?

În ultimii ani, the working culture s-a redefinit, nu numai în contextul pandemiei, și astfel au apărut noi modalități de a munci. Așa s-a născut în urmă cu un an și coworkingul, locul unde muncesc laolaltă freelanceri, angajați la diverse companii, consultanți, specialiști etc. care împart echipamente, dar uneori și idei și expertiza în diverse domenii.

Coworking la The Business Factory în Coresi Business Campus este cel mai cool coworking space, adică 1300 de mp de fericire, 123 de birouri, 12 open spaces. Și, cel mai important, posibilități infinite de a lucra și de a fi fericiți lucrând!

Psihologul Peter Warr a identificat nouă necesități ale fericirii, care ne afectează viața în multe feluri, inclusiv la locul de muncă. Raportat la coworking, cele nouă caracteristici ale vieții se transcriu astfel:

  1. Influența personală – Pentru sentimentul unei existențe libere, pentru a face ceea ce ne dorim, este esențial să putem avea o oarecare influență asupra lumii în care trăim. Astfel putem schimba cursul evenimentelor și crea noi perspective la locul de muncă. La coworking avem toată libertatea de a ne pune amprenta personală, de a genera plus valoare și proiecte profesionale de succes. Coworking is freedom!
  2. Folosirea abilităților – Pentru a pune în practică setul propriu de abilități avem nevoie de locul potrivit, astfel încât experiența și expertiza să ne ducă spre rezolvarea problemelor și atingerea obiectivelor. Mai mult, eficiența în activitățile la care ne pricepem cresc sentimentele pozitive legate de propria valoare și încrederea în sine. La coworking ne angrenăm în proiectele pe care ni le dorim, alături de oamenii cu care dorim. Coworking is professionalism!
  3. Solicitările și obiectivele care vin din mediul de coworking – Pe lângă obiectivele personale, avem obiectivele generate de mediul în care lucrăm, dar și de alte roluri pe care le îndeplinim. La coworking, se pot naște idei noi și proiecte interesante dintr-o simplă discuție la cafea. Coworking is goal-oriented!
  4. Diversitatea – Dacă stăm blocați într-un loc și facem același lucru, riscăm să dăm mâna cu nefericirea. La coworking, posibilitățile creative sunt nelimitate pentru că se întâlnesc laolaltă și alte minți creative și oameni deștepți și cool. Coworking is diversity!
  5. Cerințe și perspective clare – E drept că în contextul socio-economic actual este greu să facem predicții și există un grad de incertitudine privind evoluția mediului de business, dar avem libertatea să creăm propriile scenarii, să ne implicăm și să ne asumăm aceste incertitudini. Coworking is clarity!
  6. Contactele sociale – Mai mult ca oricând simțim nevoia de interacțiune umană, de a ne împărtăși gândurile și ideile, de a ne simți bine într-o „rețea” a oamenilor creativi. În spațiile comune ne putem bucura de atmosferă profesională prietenoasă, cu zâmbete și bucurie. Coworking is people!
  7. Banii – Costurile accesibile aferente coworkingului, calitatea superioară a spațiului și dotările ultramoderne permit desfășurarea activității în bune condiții și oportunitatea dezvoltării businessului la câștigurile dorite. Coworking is earning!
  8. Condițiile fizice adecvate – Clădirea de clasă A cu birouri individuale, posibilitatea de design personalizat, printere, bibliotecă, săli de consiliu, bucătărie, coffee space, corpuri sanitare, vestiare, parcare, zonă verde exterioară, Wi-Fi de înaltă viteză, mentenanță și curățenie, toate acestea creează mediul perfect, sigur și curat, în care putem munci cu bucurie. Coworking is safe!
  9. Rol valorizat – La coworking poți lucra indiferent de vârstă, de aspirații. Odată ce realizezi activități ce te împlinesc, îți investești timpul și energia pentru a le duce la bun sfârșit. Coworking is rewarding!

Iată, împlinim un an de fericire la Coworking – The Business Factory at Coresi Business Campus Brașov împreună cu oamenii care s-au alăturat unei aventuri temerare în Brașov, creând împreună cel mai fun&cool&chill coworking space, pentru că ne-au împărtășit convingerea că există bucurie și la locul de muncă. Le mulțumim și le promitem că le vom asigura în continuare toate condițiile ca fericirea să fie parte din business plan!

                                                                 

The happy Coworking Team

Close
Close

Felul cum simțim definește stilul cum muncim. Și trăim zi de zi.

Contact us